Лидерът на Северна Корея е отслабнал с 20 килограма, но няма

...
Лидерът на Северна Корея е отслабнал с 20 килограма, но няма
Коментари Харесай

Американски медии подозират, че Северна Корея се управлява от двойник на Ким Чен Ун

Лидерът на Северна Корея е отслабнал с 20 кг, само че няма признаци това да е в резултат на здравословни проблеми. Това оповестява южнокорейската осведомителна организация Ryonghap, базирайки се на данни от разузнаването, съобщи обстоятелства.бг.

Според организацията държавната разследваща организация на Южна Корея на закрито съвещание на Народното събрание е отхвърлила слуховете, че вместо Ким Чен Ун, в обществените му изяви се появява негов двойник. Според данните, до скоро Ким Чен Ун е тежал към 140 кг, само че в последните месеци е измършавял фрапантно.

Това стана мотив неотдавна американски медии да заподозрат, че комунистическият лидер бил свален от власт от сестра си това лято, а вместо него се явявал двойник. Според Ryonghap южнокорейското разузнаване е употребило „ технология за изкуствен интелект и други научни способи “, с цел да проучва здравето на Ким Чен Ун от неговите изображения. Севернокорейският водач пристигна на власт след гибелта на татко си Ким Чен Ир в края на 2011 година Неговият дядо Ким Ир Сен - създател на КНДР умря през 1994 година

 
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР